Oldalak

2015. január 20., kedd

Suzanne Collins: Az éhezők viadalaEgy hét alatt sikerült kivégeznem mind a három részét. Az érzéseim vegyesek vele kapcsolatban. 
Először a filmeket néztem imádtam mind, a harmadik részt a moziban még december elején, akkor jöttem rá, hogy könyv is van. :D Természetesen ahogyan az lenni szokott a könyv jobb mint a film... százszor.


Az első részt a film aránylag jól visszatükrözi, persze vannak részletek amiket olvasni jobb... A gondolatokról érzésekről nem is beszélve...No, a második rész számomra izgalmasabb az elsőnél és a filmél főleg. Itt azért már lényeges dolgok sem jelennek meg a filmvásznon. Összességében nekem ez a rész tetszett a legjobban. Részleteket nem írok nehogy lelőjem valakinél az izgalmakat.
Hát... (tudom így nem kezdünk, de ez jutott eszembe) Amikor elolvastam az utolsó fejezetet is az jutott eszembe "Ennyi?" Fele olyan vontatott, némi izgalommal vegyítve, apró drámaiság, és kész vége. Az utolsó rész valamiért csalódásnak érzem... de lehet csak a saját lelki állapotom a bűnös. :(

2 megjegyzés:

  1. Nekem is a második könyv a kedvencem. A befejezéssel kapcsolatban az én érzéseim is felemások, de azt nem tudom, milyen lenne a jó vég...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából a vég jó, történetileg... csak valahogy mégis kevésnek érzem a megformálását a dolgoknak...

      Törlés