Oldalak

2012. január 3., kedd

Decemberi találkozónk

A fényképátvivő izé nemtalálása miatt csak most teszem fel ezeket a képeket. A szokásostól eltérően, most minden képet itt teszek közzé, nem pedig külön albumban.
Caris-Zsuzsánál voltunk, karácsonyt ünnepelni, és ahogy ez ilyenkor lenni szokás megajándékoztuk egymást is. A hangulatról nem kell áradoznom, nagyon jó volt, és természetesen minden volt ami egy családnál lenni szokott.. ;) A kenyérlángos pedig fenséges volt amit kaptunk... sikerült megint bezabálnom... Csajok ez így nem lesz jóóóó és lefogyni szeretnék!!!
Jöjjenek a képek!
Anita, "egyéb" ajándékai: hímzett karácsonyfa-dísz Nettytől (mindenki kapott),  üres kulcstartó  díszítsd magad akcióban kapott mindenki tőlem, és a hímzett-gyöngyös angyalka Caristól 

Netty katpa tőlemkispárna

Még mindig Netty ajándéa tőlem: illatos házi levendula-sheavaj szappan, egy hóemberkés hűtőmágnes társaságában (ez bóti)

Anyu (katharosz) kapta ajándék Erdőháti Barbitól: apró csecsebecsék: díszek, műanyag tokban, hűtőmágnesek, dísz műanyagon, vagy csak kartonon, minden van :) Nettytől a karácsonyfa, és Caristól a hímzett-gyöngyös angyalka.

Erdőháti Barbi kapta Nettytől: papírból font kosárka, díszek,  andres-Anita hozott mindenkinek egy csomag mill hill gyöngyöt, és a méhviasz díszt

Nem ajándék :DD Caris készülő terítője Rico mintával :)

gzsuzsu ajándékai Andres-Anitától: tralala batyuban, szívecske, felxihop, meg még nem tudom mi... segítsetek...

Őket én kaptam és mondhatom, nagyon örültem... tavalyi ajándékozottam lett  az ajándékozóm alias gzsuzsu:  egy nagyon klassz kulcstartó a falra, már rég vágyom rá, kis dobozka, gomokkal, és a filc karácsonyfa ami totál kitakarja a tralala mintás hímzést, de lesz még kép róla :) a fiók is tartogatott meglepiket, hímezhető szallagok és egy madeira virág ami alkalmas fonalbefűzésére és a szírmok között elvágásra is. köszi ismét :)

Caris kapta anyukámtől, gyöngyök, befoglalt medál, nyaklánc alapok, angyalka szappan, és egy hímezhető masni. Nettytől a karifa, Andrestől a mill hill és a gomba-méhviaszdísz

Andres kapta Caristól kispárna tralalával díszítve

hozzá egy plusz előlap ha elmúlna karácsony :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése