Oldalak

2011. december 9., péntek

Szülinapos Játék 5. forduló

A sorban következő ünnepelt, szerény személyem volt. Nagyon vártam miket fogok fogok kapni, és még mindig várom, hiszen a karácsonyi dömpingnek köszönhetően sokat nem kaptam meg időben. Volt aki velem nem tudta mit kezdjen, milyen ajándékot készítsen, nem tudom miért? csajok miért vagyok-voltam ilyen komplikált? :DD (ez csak költő kérdés :D) 
Összességében nem is gondoltam, hogy ez ennyire jó érzés lesz, már amikor a postás kopog (megismerem a kopogását) erősen vigyorogva nyitok ajtót, ő meg nem is sejti mi bajom :) 
Jól van nem is húzom a soraimat jöjjenek a képek amelyek magukért beszélnek. Előre bocsájtom, hogy innen-onnan hiányzik a szaloncukor, vagy csokika valahogy eltűnt az éterben a bontogatás és a fotózás közben, pedig csak az egyik utódom volt itthon :D
Első csomagként a Margó ajándékait mutatom be. Kaptam tőle, egy nagyon klassz meleg sálat/nyakmelegítőt, nagyon jó hasznát fogom venni, csak már megjelent a "mumusom", azaz Krisztám lelkesen próbálgatta az este :D a pénztárca is nagyon jó lett! a kis horgolt télapófejek és szaloncukor, nagyon csúcs (egyet ebből is lenyúlt a kisasszony, a szobaablakára ragasztotta), és hogy az x-ek se hiányozzanak, egy képeslap is jött a csomagban. Köszi Margó :)


A következő áldozatom Era csomagja. Mondanom sem kell, hogy a tojáshéj-mozaik dobozka csodálatos, én még közelről nem láttam ilyen technikát, de valami lenyűgöző, mennyi munka lehet ezzel??? Sikerült megmentenem, felkerült a nappali polcára, és hangos morgásom következtében a gyerek leszállt a szekrényről, kaptam még egy mozaikos könyvjelzőt, egy cuki hóemberek képeslapot, és egy nagycsomó PET-ből készült medált és fülit. Era köszönöm :)


A harmadik Kriszta ajándéka lett, nagyon tetszik a medál amit kaptam!! Ilyet anyum sem tud csinálni :D szeretné megtanulni a technikát, de eddig nem jött össze... a színe is formája is eltaláltad, köszönöm :) és persze a többit is: gumicukorkát és a gombolyag gyöngyhímzőt.


Negyedik adag Rékától jött, egy házi szappan, nem tudom miből készült, de nagyon jó fahéj illata, van... ezt már a borítékból is éreztem :D illetve süthető gyurmából készült kulcstartó: egy kis rózsából és egy kőből összeállítva. Már fel is tettem a kulcscsomómra :) Köszi Réka.


És végül, de nem utolsó sorban (hiszen még várok 9 csomagot :D) Edina ajándékai, két házi szappan: kávé-méz-kecsketej és sör-méz-csalán-kecsketej összetételben. Mostanában kezdek rákapni a házi szappanokra, csak úgy illatozik a kamrám, azt hiszem ki kell pakoljam, nehogy az ételek átvegyék :DD Van még a csomagban pár szál füstölő és volt egy csoki amit még sikerült megörökítenem.. Köszönöm neked is.


folyt köv. 

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép dolgokat kaptál. Már az enyém is úton van, egyelőre csak a posta felé, de remélem hamarosan megérkezik hozzád. Hogy miért volt nehéz neked ajándékot készíteni? Nekem a karácsony közelsége miatt. Már hetek óta karácsonyi dolgokat varrok, és nehéz ebből kizökkenni, mert nem akartam elkarácsonyulni (de szép kifejezést alkottam :-))) a szülinapod. Olyan ajándékot készítettem, aminek semmi köze az ünnephez, de azért került a csomagba olyan is, ami ilyenkor aktuális :-))
    Boldog születésnapot!!
    Timi

    VálaszTörlés
  2. Boldog szülinapot még egyszer és remélem sikerült a kedvedre alkotnom. Az eddigi ajándékaid nagyon szépek!

    VálaszTörlés