Oldalak

2011. április 8., péntek

Márciusi minitali...

Holnap már az áprilisi lesz és a lányok biztos jól le is tolnak majd, hogy még nem írtam meg a beszámolót, de ami késik nem múlik alappon most gyórsan eleget teszek ennek a kötelezettségemnek is :D.
Márciusban ünnepeltük találkozóink egy éves évfordulóját, és ebből az apropóból kértm, hogy nálam legyen megtartva, semmi kisajátításos háttér nem volt csak egy szerű ok miatt... Tortát szerettem volna sütni és gondoltam ne cipeljem és a hűtőben szépen megvárja a vendégeket... De közben Netty írt hogy ő szeretné meglepni a társaságot egy tortával, így az én vállamról levéve ezt a kellmes terhet, Netty hozott nekünk nem is egy hanem kettő tortát is :) Nagyon fincsi volt mind a kettő. Az egyik fekteerdő torta volt, a másik pedig gesztenyés.

A hangulat a megszokott volt, bár én kicsit kellemetlenül éreztem magam, mert anyumat vártam, hogy hamarabb jön és gyorsan lezuhanyozok az egész napos robot után még mielőtt a többiek megérkeznének, de sikerült az utolsók között befutnia, és én gyorsan végeztem egy fél perces zuhanyt mikor már mindenki itt volt... és ez nekem kellemetlenre sikerült, mert valahogy rányomta az egészre a bélyegét... mármint az én részemről :( De ezen túlmenően tényleg jól éreztük magunkat, megismertük Netty anyukáját is, mert nekik még közös programjuk volt a tali után, de lehet a végén még ő is kedvet kap hozzánk mint az én anyum :D
Képeket ide most nem teszek fel de a fotóalbumban minden szépség megnézhető. :)

1 megjegyzés:

  1. Gratula a kis csapatnak!
    Na, egyszer ha felétek járok, megnézlek benneteket!!!
    ( 27 év alatt mindössze egyetlen egyszer jártam debrecen felé, ugyhogy lehet hogy nem most lesz ez a megnézés...:)))

    VálaszTörlés