Oldalak

2011. január 20., csütörtök

A család is ünnepelt!



Nálunk jó szokás szerint karácsonykor összegyűlik a család apraja-nagyja mamánál. Anyuék hárman testvérek, mindenki családostúl, ráadásképp még két unokatestvérük is jön nagybátyámhoz István-napra így vagyunk néhányan... Mindenki visz egy tál ennivalót is így sok mindennek nem is kell készüni, bár mama már nem is igazán esik a készülődők kategóriájába, de nem is ezen a hagsúly. Jó volt, igaz gyakran látom őket, de most különösen jó volt... Mamának négy dédunokája van, szépen sorban növkednek mint az orgonasíp... Sikerült így beállniuk a fotózáshoz. Az enyémeket szerintem már mindenki ismeri :) a két legnagyobb és a sor utolsó tagja...


Az ajándékaim fent a képeken... A bogyó és babóca egy párnahuzat lett uncsitesóm kislányának, mindenki kapott egy kis lógót, aztán oda akasztja ahova akarja :) Dédi kapta a gombás törlőruhát, használatban nem lesz, ismervén nagyanyámat a szekrénye egy rejtett zugában fog időzni :) Mi volt még... Jah a pálinkásüvegre a névnapi tok, István-napra. Sima aida csíkot öltöttem össze két oldalon... Persze minden kiegészítve még pár dologgal (tea, kávé, fürdősó, fincsi csoki...stb), csak a hímzést már mindenki várja időm nem sok így egy-egy kis apróságot kaptak... :)
Anyu és anyósom is kapott egy-egy keretezett képet, de még nem fotóztam le... Igyekszem pótolni! De aki ismeri a KM-ből való fácskák többi tagját hímeztem nekik. (Az elsőt keresztanyu kapta Mária napra szeptemberben).

Boldog Új Évet Mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése