Oldalak

2010. november 4., csütörtök

Car Crash


Kedden délután angolra, mentem tesómmal... De nem érkeztem meg... Hihetetlenül félelmetes dolog történt, és remélem nem kell újra átélnem. Azt, hiszem a következőnek nem lenne ilyen kimenetele... de ne is haladjunk ennyire előre. Szóval hajtok az országúton, no nem gyorsan, mert veszett rossz az aszfalt, kb 80-as sebességgel... egyszerre a sötétből előbukkan az út szélén egy biciklis... én hírtelen megijjedtem, félrekaptam a kormányt az autó megcsúszott és keresztbe állt ekkor bepánikoltam beletapostam a fékbe, még párat cikáztunk az úton, majd az árokparthoz érve az autó valamitől megdobódott, fel a levegőbe, pördült egyett a fejetetején, és 4 keréken ért földet... Még mindíg fülembe hangzik tesóm -nem tudom leírni milyen volt a hangja - olyan félt, aggódott, és szerintem a pánik nála is bejátszott... Szóval én még fel sem ocsúdtam igazából, a történtekből, mikor már ő azon aggódott, hogy velem mi van... Még most is könybe lábad a szemem ha rá gondolok, és itt cseng a fülembe minden szava... :S Hihetetlen...


Még naponta többször lejátszódik bennem minden pillanat...


A szemtanúk hívtak rendőrt és ők hivatalból a menőket hiába nem történt "látszólag" személyi sérülés... A mentősök, és a rendőrök is azt mondták, hogy valaki nagyon vigyáz ránk odafent, mert csodával ér fel, hogy mi abból az autóból kiszálltunk... És tényleg... az autó teljesen totálkáros, nincs rajta ép kasznidarab.


Az biciklis ittas, volt és kivilágítva sem volt, csak egy sárga láthatósági mellényt viselt. A rendőri intézkedés során igazolták, hogy nem mentem gyorsan és azt is, hogy kb 10m-ről lehetett látni a fickót. Persze neki semmiféle biztosítás nincs ami nekünk könnyebbség lenne (gondolok itt lakásbiztosításra, ami alapból magában foglalja a felelőségbiztosítást) Szóvel szép és hosszadalmas polgári pernek nézünk elébe, ha nem hajlandó magánúton fizetni, ez pedig valószínüleg így lesz mivel így regált: - Nem kell 120-al száguldani! - Ki kell kerülni kérem szépen nem az árokba hajtani!

És az a legrosszabb, hogy úgy érzem ennek be kellett következni, meg volt írva, vagy nem tudom... egy héttel előtte mikor ugyott jártam és ugyanúgy angolon, ugyanazon az útszakaszon sikerült elkerülnöm egy kamionossal történő ütközést... Hm? nem félelmetes?
Mindent összevetve, megúsztuk egy rándulással, és mindenkinek ajánlom figyelmébe az Égiek utáni második számú őrangyalom:

8 megjegyzés:

 1. Jujj... Kata... más út nincs, ahol mehettek???

  VálaszTörlés
 2. A lényeg az, hogy Ti jól vagytok.
  Az anyagi része meg remélem, hogy mielőbb megoldódik.

  VálaszTörlés
 3. Cili, a helyzet az hogy pár méterre a cégemtől történt ugyhogy előbb-utóbb nap mint nap fogok arra járni :(

  Mannamari, amig Apa nem látta az autó (jött értünk anyuval) mérges volt rám... aztán félúton láttak egy szirénázó mentőt, és egyből hívott hogy mi vagyunk e benne :) onnanstól nem számított az autó, gondolom akkora jutott el benne odáig, hogy mi lett volna ha...

  VálaszTörlés
 4. Örülök, hogy épen megúsztátok! A kocsit elnézve, tényleg nagyon jó őrangyalotok van.

  VálaszTörlés
 5. Az égiek nagyon vigyáztak rátok! Az autót lehet pótolni, de egy anyát,barátnőt,szerelmet nem!Örülök, hogy megúsztátok karcolásokkal!

  VálaszTörlés
 6. köszi lányok... jó, hogy megoszthattam veletek :)

  VálaszTörlés
 7. Borzasztó, hogy sokan le se szarják, hogy a másikkal mi lesz! Hogy mentsed az Ő életét kockáztatod a tiédet és még neki áll feljebb! Legalább egy kössz, hogy nem ba...tál-elt elnyomhatott volna! Még jó,hogy nem lett semmi bajotok, azért figyeljetek oda, ha valami rosszul létetek lesz a jövőben akkor menjetek azonnal orvoshoz, mert van, hogy csak később jön elő valami következmény! Remélem valamennyire kárpótolnak titeket a jövőben! Nem elég, hogy új kocsit kell venni, gondolom még fizetni kell ezt azt, hogy kivonják a forgalomból a kicsi piros autót! A költségeket írassátok hozzá a követeléshez!
  Szorítok, hogy hamar rendeződjön a dolog!

  VálaszTörlés
 8. Köszi Kata, figyelni fugunk, mi is és mindenki figyel körülöttünk :) Érzetre egyikőnk sem érezte, hogy megütötte magát, nekem volt csak húzódásom a balomon, gondolom a biztonsági öv rántása miatt...
  És igen... az öreg pl addig amíg a rendőrök elő nem vették a bicóját válltig azt állította, hogy márpedig ő ki volt rendesen világítva!!! Aztán kiderült, hogy lámpa sincs rajta....

  VálaszTörlés