Oldalak

2012. február 21., kedd

Megszenvedtem....

No nem azért, mert nem jó az anyag, nincs fonal vagy bármi technikai akadály lett volna... Legnagyobb akadály a lelkiállapotommal van, volt... legalábbis jelen pillanatban a napsütés és egyéb dolgok miatt úgy érzem hamarosan kilábalok ebből a tél végi közepesen mély depiből... Egyszerűen semmihez sem kedven sem türelmem sem semmim nem volt... hímzést 2 öltés után tettem félre... könyv max. fél oldal... egy film 15 percig tartott... leggyakoribb foglalkozásom az ágyban fetrengés vagy merengés a fotelben... 

Beillesztettem anyum által készített kannát is...
szerintem ő nem fotózott :)

a középen fejjel lefelé lévő magányos
tyúk az én művem :D
Ilyen módon kb 2-2 hétbe telt e két kis RR minta kihímzése: Margó kannája, és Kerzsó tyúkocskája... mindkettőn még 1-1 minta hiányzik és mehetnek haza... de ez már nem az én feladatom lesz, mennek vissza SZNB-hez aki ugyancsak rágyülemlett dolgai miatt előre küldte :)


3 megjegyzés:

  1. Nem jó az ilyen lelkiállapot! Nem a munkába indulás miatt van? Fel a fejjel biztosan elmúlik, kedvezz egy kicsit magadnak!

    VálaszTörlés
  2. Hamarosan itt a napsütés és vidámabb leszel.
    A kannás gyönyörű! Tyúkocska is aranyos.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon aranyosak a kis hímzéseid. Én is hasonló lelkiállapotba vagyok, de reméljük most hogy már többet süt a nap hamar jobb kedveben leszünk ..Kitartás !!!

    VálaszTörlés