Oldalak

2011. július 22., péntek

PIF ajándékot kaptam Margótól!!

Ezúton is nagyon szépen köszönöm neki ezeket a szép holmikat!!! Van benne minden mi szem-szájnak és hímző lánykának ingere :D de mutatom a képeket (amik sajnos nem sikerültek túl jól)

Van benne nagy doboz, nagy dobozban kis dobozka, két horgolt virágocska (nagyon jó lesz majd Krisztám őszi sapijára, majd színben jót veszek neki) levendulás zsákocska hímezve, isteni az illata, 2 db textillel bevont sk. bobina (én mindent bobinázok úgyhogy hasznát fogom venni) és természetesen a újdonságai közül is egy motring természetes színezővel festett (dió) fonal...


Mivel sajnos nálam senki nem jelentkezett erre a játékra mikor meghirdettem így egyenlőre én nem készülök senkinek ilyesmivel, DE!!! még nem késő! ha kedven van ajándékot kapni és ajándékot adni (3 jelentkezőnek) ne habozz!! hagy üzit és várd a postást 1 éven belül!

2 megjegyzés:

  1. Nagy kedvvel és örömmel vágtam bele az első játékomba és külön öröm volt olyannak készíteni, aki segített elindulni a blogozás rögös útján. Kata, ha Te nem hívod fel a figyelmem erre a lehetőségre szerintem a mai napig nincs blogom és ennyi kreatív ismerősöm.

    VálaszTörlés