Oldalak

2015. február 19., csütörtök

Film... címet nem is írok hiszen a csapból is folyik...

Múlt pénteken megnéztem a filmet a könyv és a kritikák ismeretében sokat nem vártam... Mégis valahogy nekem tetszett a maga módján... nem az igazi, a kedvencem sem lesz, de nem bántam meg, hogy láttam... már csak a társaság és a hangulat kedvéért sem. 

Kolleganőimmel mentünk, volt aki nem olvasta a filmet... érdekes mert mindenki másképp élte meg... mint ahogy az a visszajelzésekből is látható mindenkinek mást ad  a film...

Összegezve ha tetszett a film, olvasd el a könyvet! :)

2015. február 9., hétfő

Virágos óra 5-6./18

A hétvégén (vasárnap délután) kicsit hímezgettem megint... Ennyire haladtam:



Az utóbbi pár hónapban rengeteget tic-kelt a szemem... nem tudom mi okozta de már maga a művelet is idegestett. Tanulmányoztam a netet, minden kezelési módot egyszerre próbáltam ki... Szedtem magnéziumot, B-vitamint odafigyeltem, hogy időben lefeküdjek, közel egy hónapot a munkahelyem felé sem mentem.... aztán gondoltam hímezek... Régi álmom ez a kép, jó nagy lesz és jó nagy üres falra kell :) lényeg a lényeg a szemem nem rángatózik már kb 2 hete... a hímzés csodákra képes!? :)

2015. február 5., csütörtök

Mozi


Ez "csak" zene... Jegyek megvéve... munkatársnőimmel péntek 13-án mozizunk... A könyv ismeretében alkotott véleményemet a mozi után fejtem ki :) De azért izgatott vagyok és kíváncsi, hogy sikerült megvalósítani a történetet... (?!)

2015. február 4., szerda

Virágos óra 4/18


Hát így állok :D



és ha már épp fotóztam, megörökítettem az épp aktuális körmöm is... csak szolidan készült a temetés miatt...