Oldalak

2012. december 11., kedd

Decemberi Karácsonyi találkozónk :)

Ez részemről most megint rendhagyóra sikerült mert épp aznap volt a születésnapom így én olyan különlegesnek éreztem az egész napot... Amúgy is azzá teszi az ha találkozom a csajokkal de ez így most megint kicsit másabb lett :D Sok sok szép ajándék készült, remélem mindenkinek tetszik amit kapott, a fotókon nem szerepel Anita és Viki ajándéka, megpróbálok kicsikarni egy fotót Zsuzsától és Anyutól :) illetve még adós vagyok pár képpel mert Vikitől mindenki kapott egy szép agyag tálkát (enyém már a munkahelyen van) Nettytől horgolt csillagocskát, amit kicsi lánykám már el is kobozott, Zsuzsától csokikát kaptunk és teát... és még nem tudom... remélem nem felejtettem el semmit, ha mégis majd jelzik a csajok :) úgy szokták :DDD
A lényeget nem is írtam még... gzsuzsunál voltunk, szépen alakított kis kuckójukban, nagyon barátságos otthonuk van, szerintem mindenki így érezte :) Jaj és még egy fontos dolog, Viki egy újabb bökögető lánykát hozott magával... remélem jól érezte ő is magát és máskor is jön hozzánk :)) 
Teljesen szétszórt lett ez a bejegyzés de majd csak összerázódik bennem és átfogalmazom.... vagy nem :)

2012. december 10., hétfő

Október+1 :) tali

Ez egy rendhagyó találkozóra sikeredett.... Bakternő Kata látogatott el hozzánk Debrecenbe így egy hétköznap délután futottunk össze közel teljes létszámmal, amin meg is lepődtünk, hogy ennyien eljöttek... Mivel közel volt a november így külön novemberi találkozót már nem is tartottunk :) 

Nagyon jó volt megismerkedni Katával, ami nem sokkal később részemről még egy találkához vezetett hiszen én is jártam Budapesten egy tanfolyamon így az egyik héten a csajokkal találkoztam :) Sokan nem voltunk de nagyon jó volt megismerkedni velük is... Aztán sokáig motoszkált az agyamban Hajneee honnan ismerem... aztán beugrott, hogy mesélte itt tanult Debrecenben és összeraktam azzal a találkozóval ahol én vettem részt legelőször még KerGíz szervezésében... Épp egy karácsonyi  ajándékosztás volt és ő gy szép hangjegyekkel körbehímzett kis terítőt kapott :)

Visszatérve a mi találkozónkra, ennyi szépséget régen láttam egyben, m int mikor Kata kinyitotta a táskáját :) előkerült egy rakat hímzővászon és még sok-sok tucat charm... nem tudtam melyikhez kapjak... Köszi mindenkinek a szép estét :)

Október

Az október sok újdonságot tartogatott kis csapatunk számára. Igen megsokasodtunk a facebooknak és az ott egyre szaporodó xszemes csapatoknak köszönhetően... Bevallom először kicsit szokatlan volt ennyi ember egyszerre, szerintem nem is igazán tudtunk beszélgetni egymással, márcsak arra gondolva hogy az asztal hosszú volt és nehéz keresztülbeszélni... de összességében jól sikeredett, és én személy szerint örülök, hogy megismertem másokat is... remélem Ők is így gondolják :)

Ui: és még arra is rájöttem, hogy amiben a fagyit adják haza lehet vinni... így elkezdődhet a kerámia kisköcsögök gyűjtése :D

Szeptember

A szeptember kimaradt a hímzővilágomból... képeket ugyanis nem leltem fel sehol a számítógépen... De eszembe jutott egy júniusi fontos momentum ami viszont kimaradt az akkori bejegyzésből... Volt egy kiállításunk az egyik debreceni könyvtárban :) Igazából egy előadóteremféle falát rakták körbe a képeinkkel, de azért mi nagyon büszkék voltunk...