Oldalak

2012. február 28., kedd

Cinella kannácskái :)

Reggel befejeztem az este hátrahagyott kevés kontúrozást rajta és már oda is adtam anyunak, hogy Ő is ügyködjön rajta egy következő kannát :)
(megjegyzés: most utólag vettem észre hogy a fotózásra az anyag magához vonzotta a fonalvégimet :D természetesen az nem tartozék...)


Szülinapi ajándék

Mai ünnepelt a Rita-féle szülinapos játékunkban Norono. Remélem meg is érkezett a csomagom és nem leszek meglepiromboló, de tőlem ezeket az apróságokat kapta :) Egy hímzett mini-könyvjelző, textillel bevont teás doboz és egy aprócska csokika :) Nóri Boldog Születésnapot!


2012. február 21., kedd

Megszenvedtem....

No nem azért, mert nem jó az anyag, nincs fonal vagy bármi technikai akadály lett volna... Legnagyobb akadály a lelkiállapotommal van, volt... legalábbis jelen pillanatban a napsütés és egyéb dolgok miatt úgy érzem hamarosan kilábalok ebből a tél végi közepesen mély depiből... Egyszerűen semmihez sem kedven sem türelmem sem semmim nem volt... hímzést 2 öltés után tettem félre... könyv max. fél oldal... egy film 15 percig tartott... leggyakoribb foglalkozásom az ágyban fetrengés vagy merengés a fotelben... 

Beillesztettem anyum által készített kannát is...
szerintem ő nem fotózott :)

a középen fejjel lefelé lévő magányos
tyúk az én művem :D
Ilyen módon kb 2-2 hétbe telt e két kis RR minta kihímzése: Margó kannája, és Kerzsó tyúkocskája... mindkettőn még 1-1 minta hiányzik és mehetnek haza... de ez már nem az én feladatom lesz, mennek vissza SZNB-hez aki ugyancsak rágyülemlett dolgai miatt előre küldte :)


2012. február 16., csütörtök

Dijakat kaptam....



Nem sok időeltéréssel kaptam meg ezt a díjat két blogoló ismerősömtől, Yolától és MrsSame-től :) Köszönöm nektek itt is :)

A díjjal járó teendők: 

- Köszönd meg a díjat, akitől kaptad 


- 7 dolgot írj magadról: 


1. Szeretek olvasni, bár elég kevés időm van rá...

2. Szeretek hímezni, nincs nap, hogy ne venném elő a tűmet...
3. Szeretem a virágokat, de olykor megsínylik a lustaságommal járó aszályt 
4. Szeretek kertészkedni is, legyen az virágos kert vagy konyhakert
5. Utálok veszekedni, inkább némán hallgatok, csak hogy ne szítsam a tüzet, aztán mikor minden elcsendül motyogok ebből tudja mindenki aki ismer hogy más véleményen vagyok :DD (azért ha kell ki tudom nyitni a szám, nem vagyok hamvábahót)
6. Kirándulni a családdal, erdőben, hegyekben...
7. Lételemem a víz! Gyerek koromban nem volt nyár tenger nélkül, most a körülmények és a gyerekek kora miatt régen voltam igazi tengernél, de a magyar tengert, vagy a Tisza-tót nem hagyjuk ki nyaranként legalább egyszer elmegyünk pancsolni pár napra...



- Küld tovább 15 bloggernek, akiket kedvelsz és értesítsd őket

15 lehet nem lesz de azért igyekszem és remélem örülni is fognak neki :)

1.,-1., Margó és Anik :)
6., Edit
7., Kata
9., Vero
10., Emő

Ennyire futotta... sokan vagytok akinek még adnék, de volt aki már megkapta...  



2012. február 11., szombat

Freestyle RR - Anik céklái

Este bálba megyünk, hajam felcsavarva, pihenésképp pedig megcsináltam Anik apróságait :)

Freestyle RR - Netty házikója

Csütörtökön befejeztem a magazinnak készülő munkákat, este pedig már bele is kezdtem az időközben nálam gyűlő RR-eknek. Elsőként befejeztem Netty házikóját amit még a magazinosok előtt elkezdtem...


2012. február 9., csütörtök

Megérkezett!

Norono magánéleti problémákra hivatkozva eddig nem tudta teljesíteni az ajándékküldéseket a szülinapos játékban. Ígéretéhez híven ezt bepótolta, és nagyon szép ajándékokat küldött. Volt a csomagban egy szép medál, egy pár fülbevaló, két motring osztott hímző, tea, karamellás (ilyet sem kóstoltam még!) két hűtőmágnes fincsi koktélreceptekkel, és egy toll. Köszönöm Nóra! 
(közben ismerkedem Cinella-Szilvi által ajánlott képszerkesztővel... csudi jó program! köszi Szilvi)

2012. február 8., szerda

Csatlakoztam Anikhoz :)

Anik blogján kedvet kapva elhatároztam, hogy én is komolyan veszem a fogyókúrát, amit dokumentálok is... ITT Akinek van kedve biztatni és néha pár jó szót szólni, vagy csak kíváncsi a "szenvedésemre" természetesen csakis a jó célért, azt várom szeretettel :)

2012. február 3., péntek

Margó szülinapja

Egy kicsit elmaradtam ezzel a bejegyzéssel, de újdonságot nem sok mindenkinek mutatok vele, hiszen Margónál már megcsodálta mindenki az én ajándékom is.
Tőlem tehát ezeket kapta: