Oldalak

2010. november 20., szombat

Novemberi találkozó Debrecenben...

... azaz nálunk Ebesen. :) Sajnos nem voltunk sokan, számszerint hárman a hétből, de szerintem jól éreztük magunkat... Nevettünk sokat-sokat... Volt szó a karácsonyi ajándékosztásról, mindenki izgul, hogy a választotjának tetszen az ajándék amit készít, vagy készíteni fog, mert Andres még az ötleteket zsebelte befelé... :) Megbeszéltünk pár taktikai fogást, keretezés is téma mindíg... de beszéljenek a kéepk helyettem is... Ízelítőül néhány: a többit a fotóalbumban találjátok meg.

2010. november 12., péntek

2010. november 7., vasárnap

Novemberi Magazin

Pár dolgot működtem ismét, a decemberi számba már nem hímezek :( Úgyhogy egyenlőre ennyi volt...

A süniből még nem tudom mi lesz, gondoltam kispárnára, de lehet, hogy kép lesz az eredeti tervnek megfelelően... vagy most beugrott, hogy esetleg doboztető? meglátom... :)
A házikós, pedig asztali dísznek gondoltam, bár akasztója is lett, és megsúgom de csak nektek, hogy a harmadik oldal hiányzik :D de pszt....

2010. november 4., csütörtök

Car Crash


Kedden délután angolra, mentem tesómmal... De nem érkeztem meg... Hihetetlenül félelmetes dolog történt, és remélem nem kell újra átélnem. Azt, hiszem a következőnek nem lenne ilyen kimenetele... de ne is haladjunk ennyire előre. Szóval hajtok az országúton, no nem gyorsan, mert veszett rossz az aszfalt, kb 80-as sebességgel... egyszerre a sötétből előbukkan az út szélén egy biciklis... én hírtelen megijjedtem, félrekaptam a kormányt az autó megcsúszott és keresztbe állt ekkor bepánikoltam beletapostam a fékbe, még párat cikáztunk az úton, majd az árokparthoz érve az autó valamitől megdobódott, fel a levegőbe, pördült egyett a fejetetején, és 4 keréken ért földet... Még mindíg fülembe hangzik tesóm -nem tudom leírni milyen volt a hangja - olyan félt, aggódott, és szerintem a pánik nála is bejátszott... Szóval én még fel sem ocsúdtam igazából, a történtekből, mikor már ő azon aggódott, hogy velem mi van... Még most is könybe lábad a szemem ha rá gondolok, és itt cseng a fülembe minden szava... :S Hihetetlen...


Még naponta többször lejátszódik bennem minden pillanat...


A szemtanúk hívtak rendőrt és ők hivatalból a menőket hiába nem történt "látszólag" személyi sérülés... A mentősök, és a rendőrök is azt mondták, hogy valaki nagyon vigyáz ránk odafent, mert csodával ér fel, hogy mi abból az autóból kiszálltunk... És tényleg... az autó teljesen totálkáros, nincs rajta ép kasznidarab.


Az biciklis ittas, volt és kivilágítva sem volt, csak egy sárga láthatósági mellényt viselt. A rendőri intézkedés során igazolták, hogy nem mentem gyorsan és azt is, hogy kb 10m-ről lehetett látni a fickót. Persze neki semmiféle biztosítás nincs ami nekünk könnyebbség lenne (gondolok itt lakásbiztosításra, ami alapból magában foglalja a felelőségbiztosítást) Szóvel szép és hosszadalmas polgári pernek nézünk elébe, ha nem hajlandó magánúton fizetni, ez pedig valószínüleg így lesz mivel így regált: - Nem kell 120-al száguldani! - Ki kell kerülni kérem szépen nem az árokba hajtani!

És az a legrosszabb, hogy úgy érzem ennek be kellett következni, meg volt írva, vagy nem tudom... egy héttel előtte mikor ugyott jártam és ugyanúgy angolon, ugyanazon az útszakaszon sikerült elkerülnöm egy kamionossal történő ütközést... Hm? nem félelmetes?
Mindent összevetve, megúsztuk egy rándulással, és mindenkinek ajánlom figyelmébe az Égiek utáni második számú őrangyalom: